FEATURED SERVICES & BEST PRODUCTS
HOVEDSIDE     REFERANSER     ATTRAKSJONER     OM OSS      KONTAKT OSS
HVEM ER VI I GUIDE AS
AKTIVE FRILUFTSMENNESKER
Copyright © 2015 by Guide AS  ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: post@guideas.no
Velkommen
  Til Guide AS
Jan O. Nielsen
Jan O. Nielsen. Født 1968. Har drevet med opplevelsesturisme i ca 15 år. Reparerer også det meste innen data. Grotter, fiske og fjellturer - viktige ingredienser i det gode liv.
Stig Selvåg og Wenche Vedal
Vi er glade for å ha nettopp Stig Selvåg (Født 1965) og Wenche Vedal (Født 1966) med på laget. De er en kjemperessurs både erfaringsmessig ute i naturen, men ikke minst gjennom sitt brede kontaktnett og sin væremåte med mennesker. I tillegg har de lang erfaring i tilrettelegging av arrangementer med grupper.
Geir Winsrygg
Geir Winsrygg. Født i 1968. Har en 30 års erfaring fra utforskingen av gruvene på Kongsberg. Er svært datakyndig, og er Velfjord-fan på sin hals. Klatring, fiske, grotter og fjellturer; tror Winsrygg er rett mann å ha med ja.
Alf Trygve Nielsen
Alf Trygve Nielsen er vel den med mest fjell-erfaring på Sør-Helgeland. Han er den vi bruker som guide på lange fjellturer, Breivasstinden eller flerdagsturer uten å blunke, fordi han kjenner alle knep til å skape trygghet i enhver situasjon
Idar Nepås
Idar Nepås. Født 1962. Vi kjenner ikke til bedre fisker. Et muntrasjonsråd på arrangementer. God kokk og kjenner Velfjord-naturen ubeskrivelig godt
Robert Hjelm
Robert Hjelm. Født 1968. Guide As har også en datasupportavdeling for kunder, hvor Robert Hjelm er en eminent problemløser. Ta kontakt, så ordner han det!
HOVEDSIDE     ATTRAKSJONER     OM OSS     KONTAKT